O nama

Pletarsko-grnčarska radnja Vam nudi veliki asortiman pletenih proizvoda od pruća. Pruće kao prirodni materijal se savršeno uklapa u letnji ambijent vašeg dvorišta ili terase. Zbog načina na koji se pleteni proizvodi izrađuju veoma su prihvatljivi i odličan su izbor za opremanje vašeg prostora. Pletenjem se dobijaju dezeni i šare koje su interesantne i daju posebnu draž ovim proizvodima. Nameštaj od pruća je udoban i savršen za odmaranje, sedenje ili jednostavno druženje u hladovini.

Pruće moze biti prefarbano i izrađeno po želji i meri kupaca. Osim baštenskih garnitura, od pruća se izrađuju i mnogi drugi predmeti za kuću, kao što su: posude za voće, stalci za novine, saksije i ukrasne korpe koje mogu imati različitu namenu.

Obogatite dom ručno izrađenim proizvodima koji svojim kvalitetom i trajnošću pružaju udobnost i daju toplinu Vašem domu. U duhu povratka našim korenima, prirodi i zdravom načinu života nudimo Vam i tradicionalne zemljane posude za spremanje hrane kao što su: lonci, pekači, sačevi, šerpe i tepsije. Prirodni materijali kao što su glina i kamen bez dodataka hemije daju jelima bogatstvo i punoću ukusa.

Očuvajmo tradiciju

Coffee

Proizvodi

Pogledajte naš asortiman proizvoda

Još...
Wallet

Kontakt

Gde se nalazimo

Još...